.

Ar-Ge'nin Toplumsal Katkı Performansı

Fakültemiz öğrencilerinin 6 projesi, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı 2020 yılı birinci dönem başvurularında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görülmüştür.

(Kanıt:https://www.mehmetakif.edu.tr/haber/606/makue-oegrencilerinin-20-projesi-tuebitak-tarafindan-desteklenecek-yueruettuegue-projeler-ile-adindan-sikca-soez-ettirmeye-devam-eden-burdur-mehmet-akif-ersoy-ueniversitesi-makue-pandemi-doeneminde-de-calismalarina-devam-ediyor-tuebitak-proje-basarilarina-bir-yenisini-daha-ekleyen-makue-oegrencilerinin-hazirladiklari-2209-a-projeleri-tuebitak-tarafindan-kabul-edildi).

Bunun yanında 2020 yılı içerisinde Fakülte bünyesinde TÜBİTAK tarafından desteklenen 2 farklı “Bilim ve Toplum Projesi” tamamlanmıştır. Bu projelerde Eğitim Fakültesi bünyesinde çalışan yaklaşık 20 öğretim üyesi ve öğretim elemanı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine bilim, teknoloji ve sanat eğitimleri vermiştir. Bu projelerde kırsal bölgelerdeki ortaokullarda öğrenim gören imkanları kısıtlı köy çocuklarına ve çocuk yetiştirme evlerinde yer alan lise öğrencilerine bilim eğitimleri verilmiştir. Ayrıca 2020 yılı içerisinde Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının yürütücülüğünü üstlendiği Bilim ve Toplum Projeleri desteğine 4 farklı başvuru yapılmıştır.

 

2020 yılı içerisinde tamamlanan projeler için kanıtlar: gelecekbenimelimdentut.weebly.com, https://yedi24bilim.blogspot.com/

Kalite

  • KBYS
  • Fakülte Hakkında Bilgiler
  • Planlar ve Raporlar
  • Memnuniyet Anketi Sonuçları