.

Öğrenme Kaynakları

Üniversitemiz öğrencilerin kullanımı ve yararlanması için sahip olduğu bütün imkanlarını en etkin şekilde öğrencilerin hizmetine sunmaktadır. Bu kapsamda, öğrenci e-posta sistemi, internet kullanımı, kütüphane ve spor tesisleri olanaklarını ilk başta söyleyebilmek mümkündür.

Fakültemiz öğrenci ve öğretim elemanları üniversitemizin sunduğu 1 Gbps’e varan internet erişim hızını kullanabilmektedir. Ayrıca, Üniversitemiz bölgenin en büyük kütüphanesine sahiptir. Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi’nde Fakültemiz akademik birimlerine devam eden öğrencilerin ve akademik personelin ücretsiz erişimine açık olan birçok veri tabanı ve kaynak kitap yer almaktadır. Ayrıca kütüphane 7/24 çalışma salonu, bireysel veya grup şeklinde çalışma alanlarını da öğrencilere sunmaktadır. Gerekli koşullar sağlanarak pandemi sürecinde de öğrencilerin kullanımına açılmıştır. (https://kutuphane.mehmetakif.edu.tr/veri-tabanlari.php) (https://uzak.mehmetakif.edu.tr/)

Sosyal, Kültürel Faaliyetler

Sosyal, kültürel faaliyetler kapsamında pandemi sürecinde de Fakültemiz akademik personelleri tarafından gerçekleştirilen çeşitli online etkinliklerle hem Üniversitemiz öğrencilerine hem de dış paydaşlarımıza yönelik çalışmalar yapılmıştır. Faaliyetlerimize ilişkin bilgilere egitim.mehmetakif.edu.tr/duyurular adresinden erişim sağlanabilir.

 Engelsiz Fakülte

Fakültemiz, akademik birimlerimizde eğitim öğretimine devam eden öğrencilerimizin özel engel durumlarına uygun fiziki imkanlara önem vermektedir. Fakültemizde fiziksel engeli bulunan öğrencilerimizin tekerlekli sandalye kullanabileceği rampa, asansör ve görme engelli öğrencilerimize yönelik yürüme bandı bulunmaktadır. 

Kalite

  • KBYS
  • Fakülte Hakkında Bilgiler
  • Planlar ve Raporlar
  • Memnuniyet Anketi Sonuçları